قدیم ندیما

گروه عمومی · 30 کاربر · 840 پست
صوفياجون
484740_624799760946702_1127057582_n.jpg صوفياجون
؟{-41-}{-41-}{-23-}{-7-}{-7-}
خیلی بامزه بودش یادش بخیر{-35-}
ıllı YAŁĐA ıllı
b5578734e878530112673de9d1f226f2.jpg ıllı YAŁĐA ıllı
Noosha
images (16).jpg Noosha
یادش بخیـــــــــر{-41-}
اسم این کارتونم یادم نیست ولی دوست داشتم{-41-}{-26-}{-32-}
Noosha
images (21).jpg Noosha
یادش بخیــــــــــــر{-41-}
پینکیو{-53-}
Noosha
images (19).jpg Noosha
یادش بخیر...
بلفی و لی لی بیت اگه اشتباه نکنم{-41-}
Noosha
images (17).jpg Noosha
یادش بخیـــــــر
خونه مادربزرگه{-41-}
Noosha
images (14).jpg Noosha
یادش بخیر...
بامزی{-41-}
Noosha
images (9).jpg Noosha
یادش بخیر
اسم این کارتونه یادم رفته ولی خوشم می اومد از این کارتون{-41-}
Noosha
images (11).jpg Noosha
یادش بخیر{-57-}
پسر شجاع یکی از کارتون مورد علاقه من بود اون زمانا{-41-}
Noosha
images (13).jpg Noosha
یادش بخیر {-41-}{-41-}{-41-}
MahnaZ
a%20(14).jpg MahnaZ
ینی عمرا بتونی سمت چپی رو تشخیص بدی!
عارف به همراه سیاوش قمیشی!!
(این اولین عکسیه که میبینم قمیشی مو داشته)
البته تاییدیه شو باید برادر Mohammad بیاد و اعلام کنه {-29-}
Mohammad
darookhaneh01.jpg Mohammad
داروخانه ای در سال 1300
Mohammad
sadregh-hedayat01.jpg Mohammad
صادق هدایت
Mohammad
hotel-sheraiton01.jpg Mohammad
هتل شرایتون «هتل هما» سال 1353
Mohammad
pif-paf01.jpg Mohammad
آگهی حشره کش پیف پاف
صوفياجون
dt2uo2he3vo7ccu5768o.jpg صوفياجون
... ادامه
صوفياجون
5dr1uagq27u6ftzot1y.jpg صوفياجون
... ادامه
صوفياجون
l0s3ktoy9n1idpmr4a4a.jpg صوفياجون
... ادامه
صوفياجون
6wtrj2dhhtaflbts46qv.jpg صوفياجون
... ادامه
صوفياجون
428wmhotzay3uqlxoflr.jpg صوفياجون
... ادامه
صوفياجون
1uy03stpxxlbrfjdlmlh.jpg صوفياجون
... ادامه
صوفياجون
o96lcb1ty6wq1hnqgsi0.jpg صوفياجون
... ادامه
Mohammad
masoud-asadolahi.jpg Mohammad
مسعود اسدالهی

مسعود اسدالهی: بیک چهره ای جدا از کلاه مخملی های فیلم فارسی آن روزگار بود
مجتبی نظری: مسعود اسدالهی گفت: بیک چهره ای جدا از کلاه مخملی های فیلم فارسی آن روزگار بود که با قیصر آمدند تا به مرز ابتذال رسیدند. بیک ایمانوردی قبل از اینکه در بیشتر نقش ها کلاهی هم سر او بگذارند با ساموئل خاچکیان (کارگردان معروف) به سینما آمد که آنوقت ها با سبک ویژه ای که داشت از نور و زاویه و شناخت تصویر در سینما، جای ویژه ای در سینمای ایران را به خودش اختصاص داده بود.
از طرفی دیگر بیک ایمانوردی در اوج فیلم های بروس لی توانست با تجربه ای که در کشتی کج داشت در فیلم ها یی از آن دست، خودش را نشان بدهد. در سال های بعد از آن با الهام از شکل و قیافه پیتر فالک (هنرپیشه آمریکایی ستوان کلمبو) با آن بارانی و کلاه و صدای او که منوچهر اسماعیلی دوبلور خوب سینما جای او حرف می زد، توانست تمشاگرانش را به سالن های سینما بکشاند. و اما من با او کار نکردم ولی لحظاتی با او زندگی کرده بودم. قرار بود بعد از فیلم «همسفر» فیلمی که جدا از همه این نقش های تکراری را با تهیه کنندگی خودش بسازیم که متأسفانه نشد. من به اروپا رفتم که سریالی در آنجا بسازم و بعد هم که انقلاب شد و همه چیز به هم ریخت و او هم مثل خیلی ها تن به مهاجرت یا خود تبعیدی داد و به این طرف دنیا آمد.
... ادامه
Mohammad
faranak-mirghahari.jpg Mohammad
رضا بیک ایمانوردی و فرانک میرقهاری

فرانک میرقهاری: روزنامه های ایتالیا لقب مرد هزار چهره را به بیک دادند
علی رجبی: فرانک میرقهاری گفت: اولین فیلمی که در کنار زنده یاد رضا بیک ایمانوردی کار کردم، «نخاله قهرمان» به نویسندگی حسین مدنی بود. از نظر فعالیتش نیاز به تعریف ندارد. در فیلم «صندلی الکتریکی» قرار بود من با او همبازی شوم ولی منحل شد. در تمامی روزنامه های ایتالیا لقب هنرمند معروف و مرد هزار چهره ی سینما را به ایشان دادند.
حدود 14 فیلم با او همکاری داشتم، کار با بیک بسیار راحت و خوب بود و در فیلم هایش بدلکاری هم می کرد و نیازی به بدلکار نداشت. بعد از مهاجرت به امریکا حاضر به بازی کردن در نقش های دوم و سوم نشد و روزی که خبر بیماری اش پخش شد، با او صحبت کردم. بسیار ناراحتم که سینمای ایران یکی از بزرگترین هنرمندان خود را از دست داد.
... ادامه
Mohammad
behrooz-behnejad.jpg Mohammad
بهروز به نژاد

بهروز به نژاد: رضا 120
مجتبی نظری: بهروز به نژاد گفت: دلیل اینکه عنوان این مطلب را «رضا 120» گذاشتم این است که بیک ایمانوردی، یادش بخیر، با شیرینی خاصی که داشت، می گفت: «به من بگین رضا 120» (منظور دستمزد 120 هزار تومانی او بود برای هر فیلم). یک بار گفتم خُب اگر تهیه کننده ای رقم بیشتری برات پیشنهاد کنه چی؟! گفت: «بازم بگین رضا 120». طنز خاص خودش را داشت و آدم جالبی بود.
دوستی ما همزمان با همکاری فیلم «واسطه ها» به کارگردانی حسن محمدزاده پایه گرفت و خاطراتی زیبا برایم مانده در رابطه دوستی با بیک. زمانی که با ما کارش را شروع کرد، از هفت روز هفته، دو تا سه روزش را در سه فیلم مختلف کار می کرد!! و یک روزِ آزادش را هر تهیه کننده ای زرنگتر بود از آن خود می کرد. گاهی تهیه کننده ها یک راست (برای صرفه جویی در وقت!) به صحنه فیلمبرداری دیگری می رفتند که بیک مشغول کار بود، لباس نقش خودشان را تنش می کردند و او را با خود می بردند.
با این توضیح می خواهم بگویم، همکاری اش در فیلمی که کارگردانش به تازگی از آمریکا آمده بود و دو رل مقابلش تئاتری بودند (فرزانه تائیدی و من) کار آسانی نبود. کارگردان برای تغییر ظاهر بیک سبیلی برایش گذاشت که بیشتر شبیه چارلز برانسون می شد و بین خودمان کارگردان هم بدش نمی آمد. فیلمبرداری بسیار طول کشید (بیش از یک سال و چند ماه)، به خاطر مشکلات مالی تهیه کننده، بیک ایمانوردی سمت تهیه کنندگی را هم به عهده گرفت. چند باری شب ها با هم بیرون رفتیم، خالی از تنوع نبود، مستی و شادی!
قسمتی از منزلش شبیه باشگاه های ورزشی بود و بسیاری از وسائل مدرن برای خودش و فرزندانش تهیه کرده بود. و البته یکی دو تا موتور سیکلت گردن کلفت! نحوه زندگی او در خارج از ایران نشان از شخصیت محکم او داشت. یادش را گرامی می دارم. از این فرصت استفاده می کنم و یادی از دو دوست و همکارم ایرج قادری و ایرن می کنم و همینطور بوتیمار. روحشان شاد. خاطرشان همیشه زنده است.
... ادامه
صفحات: 14 15 16 17 18